3Things

- Ett besök hos frisören idag

- Larmet här hemma gör så att det plingar i dörren när vi öppnar ytterdörren - Irriterande för det påminner om att man går in i en affär.

- Måndag betyder avresa - Bye bye.

"Stand by me"

Idag blev det fika med tre av mina fina vänner. Saknat massor. I morgon blir det förhoppningvis en runda på stan med min fina vän och sedan träffa mina andra sötegötar, Madda och Amanda, på eftermiddagen. Nu känns det aningen kryptiskt men det är inte meningen.


The dock of the bay-

Det började regna när jag var ute och gick. Det var befriande och mysigt. Och en ursäkt att hoppa i myskläderna när man kommer in. Regn är trevligt.

-time

Jag vill flytta till Ulricehamn. Bums!


Nu bör jag sova ut i 12 timmar

Den här dagen har varit den tröttaste. Igår hade vi folk här och jag var astrött halv nio så när de åkte omkring midnatt var jag en vandrande zombie. Anledning till att jag var trött är att jag har varit och flängt i olika städer och gått upp tidigt. Asbra att jag kunde sova ut denna morgonen. Eller inte. Skulle till läkaren.

Så att gå upp halv sju var en plåga. Somnade sedan i soffan i si så där 2-3 timmar när jag kom hem. Sedan dess har jag lika trött.

Typ. (Jag råkade även peka på del zebra.. jag är trött, okej.)


Lite halvt ångestladdat

Imorgon blir det är hektisk dag. En fotografering vid lunch, där jag fotograferar. Vad hände där liksom? Lite ångest där. Sen så åker jag till Falkenberg och hälsar på polisen. Ska jag hälsa något?

Vi ska hämta min stulna cykel (Den som blev stulen när vi åkte till ullared), den har tydligen kommit ända upp till falkenberg. Visst, var jag inte så snäll mot den gamla cykeln som hade sina.. mindre bra fungerande saker men ändå upp till falkenberg! Jaha.

Skulle innan idag skicka till alla att jag hade bytt nummer (dock har hälften försvunnit) och dum som jag är glömde jag skriva från vem. Haha.
Bild från igår

(;

Hemma igen! :)


Dop för kusinbarnet


1. Så här duktig var jag, ska till läkaren snart. Visst seeer det gott ut? Va. Va. Va?
2. Hädelsefullt sedan jag blev 18 år. Igår blev det dop för hela dagen.

Det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!


18 år!
    


Jag fyller år imorgon!

Fick hem betyget idag, ungefär det jag hade trott att det skulle bli. Har dock inte fått några av arbetena mailade, så jag vet inte hur det gick på dem. Men vad gör det när jag fyller år imorgon! 18 år!
Nu känns 17 lite, och 18 helt okej.

Plockade massa jordgubbar idag med Nicole. Och guud så goda de är! Kommer bli fet på jordgubbar, inte klagar jag där inte. Dagens chocker blev psykologi B betyget. Tidig födelsepresent där ja!

Ni behöver inte läsa sista stycket - osammanhängande

I dag har jag sprungit upp för 21 trappor
                    sprungit ned för 21 trappor
                    varit en skum person

Det var inte med mening att jag skulle springa upp för så många trappor men.. jag gick in i fel trappuppgång.  Så innan jag fattade att jag var i fel uppgång tänkte jag att jag skulle vara duktig att springa istället. Och när jag kom upp till femte våningen så såg jag att det var fel namnskylt på dörren och fortsätter springa upp. Till vinden. Sen när de två sista hjärncellerna förbrukades sprang jag ned igen.
När jag kom rätt sprang jag upp för dem med. Duktigt jag vet. Svettigt med.

Att jag var skum kan jag inte hjälpa men jag blev rädd när en man kom bakom när jag inte kom in i trappdörren (Kanske för att jag var fel..?).  Samma man släppte in mig ich höll upp hissdörren (då jag nekade för jag sprang upp). Samtidigt jag sprang bytte glasögon och annat grejs och mötte honom igen när jag sprang upp till tredje våningen - lite förändrad då. Mötte honom igen när jag gick hem. Mitt beteende måste ha sett ut att jag var en förymd kriminell tjej.. eller att jag skulle göra något olagligt.

Tänk på att jag är febrig, trött och har massa histamin i blodet. Typ.

Har varit duktig idag. En sväng på stan och sedan bakat kakor. Hurray.
Allergin tar dock kol på mig. Blev så trött att jag somnade i stolen på altanen. Vaknade inte ens av att mamma försökte väcka mig eller att pappa klippte gräset. Att jag egentligen skulle läsa en bok behöver vi inte lägga så stor tanke på.
Sen unnade jag mig ett glas mjölk, som blev till fyra (eller fem?). Tyckte att jag hade skött mig så bra under två veckor att jag skulle ta mitt första glas.. på två veckor. Svingott.. det finns en anledning att jag önskade mig mjölk i födelsepresent när jag var yngre. Fast då var det fransk mjölk. - Åh, fransk mjölk..

Fyller ju år om en vecka, kanske ska önska mig.. tysk mjölk? De smakar ju ganska lika..

Nej, jag är inte helt galen och bör gå i något rehab för mjölkdrickande. Men ack så gott.

RSS 2.0