Det känns.. betryggande

500 Internal Server Error

Tyvärr, något gick fel.

Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet.

If you see them, show them this information:

[...]

Hello, and good night.

Idag var god, i matväg då. Fina Amanda hade bakat muffins som hon bjöd på. Es schemckt serh gut! Fick med lite tyska där, bra jag är! Om jag har stavat rätt då, det är tvivelaktigt. Muffins funkar alltid väldigt bra till för-tröstmat, sedan kommer lasange efteråt. Så nu vet ni. Iaf, efter FyB- provet blev det obigatoriska NV-snacket där jag och några killar jämförde resultat. Varför man gör det vet jag inte. Nyfilken om man får rätt, nedslagen (alltså inte bokstavligen då) om man har fel.

Fick höra att hunden hade varit på vift idag, han hade nämligen sprungit ut och forit iväg över lekplatsen in i en trädgård där en kvinna satt. Hunden snodde hennes ena toffla och sprang vidare in en annan trädgård varav kvinnan skrek "MIN SKOO!". Busig hund. Man kanske ska lära honom att sno saker lite mer diskret, så han blir lite mer produktiv. Eller inte.


The criminal dog - suddig och klickbar bilden. Hittade den mest smickrande bilden jag hade.  
Och titta! Man ser på bilden vad han tänker på. MAT. Eller Lasange rättare sagt. Eller vänta, det är ju jag. Åh lasange.

Mitt liv kretsar kring mat. Det gillar jag, sådetså.

Har varit galet sugen på lasange i flera dagar. Så idag gav jag upp. Jag cyklade i regnet till ICA och köpte min älskade lasange och lite godis. Tror att jag gick på moln i affären faktiskt. Men vad gör man inte för sina gravids cravings utan att vara gravid. Skrev fysik B prov idag också, det kan ha varit anledningen att jag var så angelägen att köpa tröstmat.

Dock blev det ingen lasange idag, har en gäst. Men imorgon då ska jag äta! Mys.

Nu ska jag kolla vidare på Awkward - galet bra.


Bornholm

Danmark


Denna sommaren någongång. En fin ö, Bornholm

7

Idag hade vi ett Matematik D prov. Hur det gick vågar jag inte uttala mig om men.. 7;ans fråga fick jag ryck på. Jag kan inte släppa det. Jag förstod inte vad jag skulle göra. Helt blank i huvudet var jag..
Jag var lite slö i huvudet efter provet eftersom jag stack hem. Fastän jag hade en lektion. Ofrivillig skolkning, lovar! Det var inte fören jag hade varit hemma ett tag som jag insåg att jag faktiskt hade en lektion till. Hoppas att de inte gick igenom något nytt.

Såg även nyss ett program på kunskapskanalen om 9/11, sevärt! Finns kanske på svt.se typ dokument innefrån tror jag det heter. Se den!
Och innan jag avslutar kan jag nämna en äcklig grej från igår när jag cyklade hem, en man 70+ sa till mig när jag cyklade förbi "Hej, snygging". Jag svängde av och tog en omväg hem för jag ville inte att han skulle cykla bakom mig, dock råkade jag komma bakom honom sedan. Hoppas att han inte såg mig. Hah.

":"

Jävligt jobbig dag idag, ångest. Kvällen slutade iaf fint med wii spelande med familj och tröstätande. KLaddkakssmet, what to say more. Inget Ma D plugg idag dock. Orkar inte.

"Doors unlocked and open"

Hej du glade. Idag på min fina håltimma var jag inte lika produktiv som min vän som simmande två km, för själv satt jag och samtalade med min fina vän, inte mig emot för jag förstod nämligen inte matten. Fina bror ringde och var samtalssjuk och frågade hur det gick i skolan, han erbjöd mig en macbook air om jag får MVG på matteprovet. Vi båda vet att det är orealistiskt. Bara tanken får mig att skratta, faktiskt.
      Sedan hade jag bild och det gick väl som det gick. Hah. Vi fick sluta tidigare för det vi gjorde var väldigt utmattande. Jo, kanske det.
      När jag stod på busshållplatsen fick jag två vinkningar, minnsann! Första var det en bil som tutade och en kille som frenetiskt vinkade åt mig om jag skulle haft sällskap på busshållplatsen skulle jag trott att det var till han/henne. Men nu var det mig de okände killen vinkade åt. Oklart varför.
Den andra var också en kille men som hängde nästan ut ur bilfönstret och vrålade HEJ DU! till mig. Oförberädd som jag var ryckte jag till, blev lite rädd där ju.

Ogillar mycket att man bara kan lyssna på en låt fem ggr på spotify. Damn you, spotify.

"Monday morning"

Schemat blev ändrat IGEN! Minus en till håltimma, yey! Lite halvt ironiskt att jag sa innan idag till Madda att det är tur att hon inte har någon lektion på morgonen på tisdagar. Vi ses trotsallt på tisdagarna nu med, haha. Nu blirre dyka ner i soffan med varm choklad.

2011-09-04

"A lack of color"

Jag har hittat ett nytt favoritband. Jag ger det en vecka. Max. Men jag hoppas på längre.

2011-09-04

"Codes and Keys"

Idag tog jag en tur till stugan, även kallad världens bästa plats. Ville gå till så många ställen men vågade inte och var in rätt klädd, hade inga stövlar. Annars skulle jag ha gått in i skogen, upp på berget och besöka "trädgården". Får kidnappa någon nästa gång så vågar jag trotsa ormar, vildsvin och lodjur.

RSS 2.0