Show/I brist på andra bilder

Hade min första körlektion idag! Körde i trafiken också, asbra lärare som skämtar titt som tätt - precis så det ska vara. Han sa även att han kände en som sökte servitris på en pizzeria, ohhå säger jag. Gick därefter vidare och lämnde in ett cv på en restaurang träffade en gammal klasskompis som jobbade där, så förvånad jag blev, haha.
'
Iaf gick det såpass att jag ska testa jobba där imorgon sen får vi se, har inte så höga förväntningar att jag skulle få jobbet men jag är endå ledig och kan lika gärna jobba och hoppas på ett jobb, för jag vill så gärna ha det. Har lagt fram svarta byxor och vit skjorta tills imorgon - galet nervös! Alla som jobbade där var iaf jättegulliga och snälla.
'
Övningskörde sen hemma också, i trafik. Känner mig så paranoid och tror att alla ska köra på mig bakifrån när jag bromsar. Åh, Så nervös att jag ska tabba mig imorgon. Och nej, jag vet inte vad som står på bilden. Om det skulle vara något stötande (liten risk men..) så ja, ta er på bakfoten dårrå.

Nervös? Ja.

En gammal bild från förra året.
Galet nervös. Imorgon ska jag på min första körlektion. Och jag kan inga trafikregler och har kört ytterst lite, tre ggr med pappa. Jag anar fiasko.
Övningskörde idag dock, inga motorstopp denna gången, woop woop.
Nepp nu ska jag titta på ett avsnitt av GoT och sedan panikplugga lite trafikregler, inte för att jag tror att han släpper lös mig i trafiken (om han inte är självmordsbelägen då) men ändå.
Jag är så nervös att jag smsade massa frågor till min fina vän. Fortfarande nervös dock.

Hola!

Övningskörde idag igen, det gick väl inte sådär väldans bra men men. Såg förmodligen ut som ett frågetecken hela tiden, kände mig iallafall som ett. Har skrivit in mig på körskolan nu också för några dagar sedan. Kände mig definitivt som ett frågetecken där. Me comprende nada. - Okej, jag har aldrig läst spanska men det lät bra iallfall? Ja, jag har sett för många filmer. Comprende? Sí?

Kär/Kör

Jag tror jag har blivit kär i en bil. Okej, nej. Inte kär men jag gillar den mycket mer än mammas bil (som hatar mig). Jag övningskörde med den gamla bilen idag. Det gick mycket bättre denna gången nu när jag körde runt på industrivägarna. Körde inte på någon heller. Ett plus! Jo, ja. Den här bilen är väldigtjättemer förlåtande.

För vår vagn är förjävla bra.

Dagen började med att äta frukost - Hamburgaremeny från Mac In - galet gott. Jag är dock motståndare till att inte äta frukost innan man äter lunch men.. MacIn blir väl ett undantag.
'
Ska in till stan idag men mamsen och skriva in mig på körskolan, äntligen.. Sen så övningkörde vi igår, pappa fick sitta fram, mamma och jag.. ja. Hon har lite svårt att lita på min körning och kan då och då ge ifrån sig ljud som låter som att vi ska köra på något när som helst. Så ja. Hon fick sitta bak.
'
Jag tyckte att det gick mycket bättre denna gången, kanske tre käringastopp men bilen (som för övrigt hatar mig) började lukta bränt och mam och pap kom överens att jag ska köra den gamla bilen istället. Den är tydligen mer "förlåtande". Bah.

M y g g

Uah, att ha en bar rygg ute i naturen slutade med en massa myggbett på ryggen. Ingen annanstans, bara ryggen! Jävla mygg.

Spontän

Glömde säga att jag spelade bowling med två fina vänner i onsdags! Vann dock inte men tog igen i slutet och slutade på en andra plats efter en svag, väldigt svag början. Men kul hade jag! Köpte även min efterlängtande glass, otroligt gott det där onyttiga.
'
Dagens snack här hemma blev det mystiska brevet jag hade fått, mycket gissningar först. Haha, men i det stora kuvertet låg en teckning målad av Madda i egen hög person! Haha, du är förjäkla go, fick med pizzan också! Haha!! Så himla påhittigt och awesome present fattar inte hur du hann med att måla den dock!
'
Ställde in klockan tidigt i morse, halv åtta. Mjah, lite tidigt. Därefter åkte jag och  två till varav den ena jag inte kände. Eller antagligen ska vi ha träffats innan, inget minne av det dock.. :s Inte första gången jag presenterar mig för någon jag har träffat innan. Jaja. Massa jordgubbar plockades iaf!
'
Kände för att vara lite spontan och bjöd min fina vän Amanda på sen spontan fika. Kände mig väldigt stolt att ha (i tid också) tagit fram fika som var nyttig.. och väldigt onyttig också. Väldans trevligt!
Tar den dock i minityr, tydligen ser jag ut som en utlänning i blond peruk på den här bilden enligt Am. (Testar bågar) Försäker fortfarade se varthän jag ser ut att komma ifrån. Dilemma.

NIE WIEM KIM JESTEM, STRACIŁEM PAMIĘĆ

Apaaa. Känner lite så här att det är svårt att bestämma sig om man ska äta kvällsmat eller inte typ nu vid midnatt. Så jag gör de enda rätta normala som tjejer gör (skojar bara, det är bara jag som gör så) sätter på musik högt och dansar runt i huset. I si sådär fyra timmar, med lite micropauser då och då. Herrugu jag är inte en duracellkanin liksom.
Likaså när jag gör mig iordning framför spegeln i badrummet (som är klart nu!) Tiden för att sminka sig har ökat avsevärt. Men ack så kul. 
Oi! Jag är trött.

RSS 2.0