Jag längtar till sommaren igen.


Min lycka blev förstörd

..när jag såg att hälsobilden ska vara inlämnad vad 09.00 imorgon. INTE 15.00.
Vilket betyder att jag får offra lite timmars sömn åt idrott. Yey.
Tror att jag får skicka iväg ett SMS till Madda och meddela. Amanda har nog skickat in redan? Eller?

Mina aprikosfärgade (Rosa) skor.


Igår var jag lite halvt osmart (för det händer inte ofta..?) och ringde fel. Och eftersom jag sjöng i telefonen innan personen svarade tryckte jag inte mute knappen. Så när jag skulle säga att jag hade ringt fel hörde man inte att jag sa "Oj förlåt jag har nog ringt fel" Så han hörde bara "gt fel". Han sa att det inte var någon täckning samtidigt jag sa igen att jag hade ringt fel. Fast han trodde inte att jag hade ringt fel först, men efter några "Jag HAR ringt fel" gick det.

Jag kanske ska skaffa en "tråkigt" kategori? Men jag lever iaf fortfarande i cypervärlden(om det nu heter så?)!

I am tired

Känns verkligen (inte) jätte bra att börja lovet med att vara sjuk. Är det någon slags "thing" att man blir sjuk när det är lov? Fast för en NV:are är det ändå den chans man har för att bli sjuk då. Hah.
Men jag hoppas för fullt mitt fina immunsystem bekämpar det med sin fulla kraft. Tycker att (B- och) T-lymfocyterna, makrofager och NK-celler m.m. har skött ett bra jobb bortsett från den jobbiga hostan, frossan och mina svimanfall (jätte bra att ramla ihop utanför toan). Toalett mattan var något mjuk också fick jag erfara. Men med lite druvsocker ramlade inte världen ihop längre. Men jag är frisk snart. Det vet jag. En dag till max sedan kommer jag skutta runt på ängen tillsammans med korna. Metaforiskt då.

Tycker också att det är något smått roligt att hitta sådana här bilder på mig själv. Dansa (försöka iaf) Michael Jackson dansen samtidigt ta en bild. Perfa. (?) Ni ser på mitt ansiktsuttryck hur bra det går.

I dropped my pants today.

I brist på bilder lägger jag upp den här otroligt inspirerade bilden. Typ.. inte.

Idag hade vi rugby - något som jag förövrigt är otroligt dålig på. Ska även bunkra upp med en massa antihistamin, man vill ju klara av sommaren. Hade biologiprovet idag också - lite smått konstiga frågor då och då men i överlag gick det förhoppningsvis bra.
Jag vet inte vad jag hade för avsikt med det här inlägget.

Nu ska jag plugga egentligen

"Jag tappar byxorna. Eeh, nej BÖCKERNA menar jag. Böckerna.."
Det ovan utbrast jag idag. Det roliga ligger inte i det jag sa utan minen och blicken jag fick av killen jag gick förbi. Varför jag sa det vet jag inte heller, visst höll jag på att tappa böckerna men mina vänner var några meter framför. Så det hela verkade som att jag pratade med killen. Fast iofs så hörde han inte att det var böckerna jag menade då han hade gått.

Jaja, lite kul var det för mig.

Nu blir det immunförsvar och all dens innehåll. Hej B-lymfocyter och makrofager.


In your face Madda

Jag kom äntligen på melodin! Typ flera dagar efter. Och antagligen är det fel melodi, men whatever - den är catchy! Hihi, now i'm happy.


Varför kämpa mot det omöjliga?

Pappa skrattade när jag sa att jag ska bli hälsosammare.

Förstår inte varför.

Sen sa han att vi har glass i kylen.

Behöver jag säga mer.

Jag äter godis just nu också. Vi säger att det är nyttigt.

Okej?

Jag har gett upp hoppet om mig själv

..gällande ego-bilder (jag vet skit viktigt!) och bakning.
Eller iaf Macarons. Men jag har bakat dem till slut och resultatet behöver vi inte spendara våra tankar åt.
MEN! Jag har jobbat i trädgården minnsann. Jätte duktig, jag vet. Samtidigt jag skrev förra meningen kom pappa in och ville att jag ska ta ut hunden på en runda. Vill inte vara duktig mer.

Jag har inte städat mitt rum (än), så mitt liv som en rebell har redan börjat. Mitt oduktiga liv. Fast först ska jag bara ta ut leo. Och äta gurka. Åh Gurka - hur kan du smaka så gott. (Jag vet att det låter fel. Men livet blir så mycket roligare att misstolka allting)

Ett helt ointressant inlägg. Punkt.

Idag tog vi blodprov i biologin. Det var kul. Och medan alla kämpade med att få fram lite blod som skulle räcka till alla testerna sprutade maddas blod. Nästan. Men mycket fick hon iallafall. Tycker att det är nästan fler punker än ord, men jag gillar punkter. Det liksom sätter punkt för allt. Klargör.
Punkt.

"Var är jag? Vad är värmekapasiteten?"

Det är inte varje dag jag känner mig såhär ego så.. Här får ni en bild. Helt gratis och du får lov att blunda.


Dagen har varit bra, lite kemi, psykologi och svenska - där vi just nu kollar på en film. Senare på kvällen kom mina syskon hit på en familjemiddag och det var lite skratt och skämt vartannat. Ni som känner mig vet vad för slags humor jag har och min familj har ungeför den samma, fast mycket bättre. Kvällen slutade med att vi kollade på gamla VHS band när mina syskon var små.

Nej men hej vad tråkigt inlägg. Jag tror att jag ska gå och lägga mig nu, eller titta på greys. Tough choice.

RSS 2.0