Och så hoppas vi att histaminet lämnar mig tills imorgon kl. 14.00 vid övre - tennis

Varför satte jag mig på altanen i morse och åt frukost utan att ta en allergitablett? Inte för det hade hjälpt men..
Idag har jag snörvlat och snytit mig såpass mycket att jag är röd under näsan, vilket får mig att se ut som jag har intagit olagliga substanser som ökar min serotonin nivå. Men nej det är enbart histaminet som har ökat avsevärt mycket att jag har fått feberaktiga syntom.

Så nu sitter jag här i min frossa och frossar i mig choklad. (Jag vet, fyndigt)

Varsågod, Madda :)

Madda ville att jag skulle lägga upp den här bilden när jag "spelade" gitarr. Posade med den dåra. Madda tyckte att den såg väldigt rolig ut eftersom jag ser besatt ut eller något kommer inte ihåg. Skrattade gjorde hon iaf, haha. Men jag ser väl inte väl inte besatt ut, aningen vrickad och tokig men.. Okej, lite besatt (: Och så ser jag ut som ett pro på gitarr, va? Va? Va? Inte? Nej.

Och på tal om ja, vad som helst. Så var kvällen riktigt rolig och skrattade 99% av tiden inkl. när bilden togs. Inombords då. Sen skrattade jag inte inombords längre. Eller sjöng. Typ "det-är-synd-om-grannarna" - högt.


(Klickbar - ville inte vara allt för ego)


Promenix

En fin liten promenad med Madda och Amanda idag. Trevligt, trevligt.

Five - o1. Vet inte varför (eller jo, kanske) men jag blir alltid brunare på benen än i fejjan.
2. När mamma såg den här bilden i min mobil suckade hon, vet inte varför..
3. Hunden, som annars inte syns i denna blogg, ser ut som stora stygga vargen på den här bilden. Seriöst, munnen och ögon skriker "Ska jag äta upp dig?"
4. Amanda var så snäll att hon satte upp ballonger så jag skulle svänga in på rätt infart "Sväng, becca, sväng" stod det. Men jag gick förbi huset två gånger ändå. Inte så bra.
5. Hunden hittar alltid något obekväma sovställen. Who can blame him, bord är väldigt mysiga.

Note to Mad och Am. Imorgon utanför amanda på cykelvägen 15.30?
Ok?
Set. Done.

Moi


Hittande den här gamla bilden jag inte har sett förut. Från förra året och min enda tanke är; så långt hår! Hur orkade jag?! Nu fattar man iaf varför jag inte orkar/orkade platta håret.Canon 1000d + Sigma 70-300/4-5,6
Jag hoppas lite att det ska regna i de närmsta dagarna för då ska jag gå en promenad med mina fina kompisar. Det är mysigt att gå i regn och så har man en anledning att hoppa runt i vattenpölarna.

"Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it. " - John Hughes


Dagen började inte så jättebra då jag vaknade av att få näsblod. Precis som igår, tredje gången på två dagar.  Awesome.

Insåg även att jag har typ ett fingeravtryck i handflatan. Vet inte hur vanligt det är men jag har inte det på den andra handen. Det 'är säkert vanligt men ändå. Den sitter där om tummen skulle ha suttit på den andra sidan.

För ett år sedan..


Vad hände med tiden? Snart är det sista året på gymnasiet. Woha.


Hey batta batta batta hey batta batta batta SWING batta

Igår tidigt på morgonen vid åtta eller nio (vem är uppe då?) knackade det på dörren och eftersom det var så tidigt så hade jag på mig min inte så snygga rosa morgonrock och håret stod på alla håll. Självklart så hade hon gått fel och det skulle inte vara så pinsamt om vi inte hade gått i samma fotboll när jag var yngre. Det var ingen vacker syn hon såg direkt, haha. Nej, det är sommarlov då ska man sova länge, inte gå upp innan åtta..  

I c e c r e a m p a i n t

Var inne en sväng på stan och checkade ögonen, det såg bra ut, yeey. Sedan letade jag efter tröjan jag tittade på i måndags, men nix pix. De hade tagit bort den, så jag tröstade mig med en annan tröja, ack så sommrig. Kommer att användas flitigt.

Sedan blev det en snabb sväng till sopstationen, eller vad det nu är, apoteket (tror att de gjorde någon miss, 8.05 kr istället för 80.50kr) och en sväng till kära mormor. Nu sitter jag här och är stolt över 10x10mm - One done, 99 to go.Nej, jag orkar inte ta bilder.. så jag tar repriser [Canon 1000d]

N o s t a l g i s k

Jag har blivit helt insnöad på John Hughes filmer som han gjorde on the 80'. Åh så bra.

Idag blev det dock ingen John Hughes film men en som var nästan lika bra. Can't buy me love med Patrick Dempsey. Älskar filmer som alltid slutar bra och är gjorda på 80-talet. Feelin' good

 


Det regnar ute, minnsann.


Dålig början

Dålig vecka. Blä.

Självkritisk

Börjar lovet med vara halvt sjuk och nackspärr. Börjar nästan alltid ett lov med att bli sjuk och bli frisk lika snabbt. Fast jag får skylla mig själv med nackspärren som tack och lov börjar släppa nu efter massa stretching. Imorgon blir det citykliniken tidigt på morgonen. Måste nog gå upp innan 06.00. Sen om man har tur kanske man stöter på Amanda (Försöker komma på ett smeknamn, förra blev ju ganska sågat.p) på stan som ska ge blod. Duktigt! Jag ska också ge blod när man tänker efter fast inte som blodgivare då. Så duktig är inte jag. Sen ska jag få en spruta också, eller som vi säger i min familj, sprutta. Ni som har läst sune när ni var små fattar nog..

Jag skulle skiva om något annat men ångrade mig.

På onsdag ska jag till synsam också. Ogillas, lagar mkt hellre tänder än att ha en synundersökning.

Det var ju faktiskt länge sedan.


Canon 1000d +
Sigma 70-300/4-5,6

Asbra!

Nu har jag gjort alla arbeten! Och det är bara en dag kvar, yeey!
Fem arbeten på en helg, typ. Fast det känns som jag har missat något.

Alla skolböckerna är inlämnade också, asbraa. Dock hade någon lämnat in min idrottsbok som har varit borta sedan förra året. Där ser man. Ett stort mysterium helt enkelt.

Asbra.

Go ninja.

Idag var jag på bröllop, mycket fint även om jag inte mådde helt hundra. Höll på att svimma innan vi åkte dit men tog med en massa godis ifall om blodsockret sjönk. Har även rensat en massa skolböcker, dock har jag inte sl'ngt något, man kanske behöver det någongång i framtiden (eller inte).

Två dagar kvar av ledigheten. Sen är det skola i några dagar sen är jag friii. Förhoppningsvis. Det beror på om jag har skrivit alla uppsatser. Skulle ha gjort det i tors- fredag men det gjorde jag inte. Vill inte.

På tal om ballonger. Så blåste jag upp min första ballong någonsin. Mamma och pappa skrattade åt mig länge, eftersom det är nästintill omöjligt.
De frågade hur jag skulle göra om jag fick barn. Då sa jag att mannen får blåsa upp dem då. De sa att jag kommer att hitta en man lätt med de kraven, bara att han kan blåsa ballonger är jag nöjd. Tur för mig då..

Men jag klarade det. SÅ JÄKLA STOLT. Det blev en gul ballong.

Ni hao

Känns lite längesedan nu. Så vad har hänt liksom? En helfestlig kväll hos amandas! Jag hade väldigt kul med den vackra skönsånger och så mkt mer, många foton knäpptes minnsann. Jag har även varit på en lektion i mandarin, minnsann. Och nu ser jag fram emot en långhelg, det behövdes.

Nu med bara en vecka kvar så har jag bara;
Svenska uppsats
Engelska uppsats - bookreport
Eng - Wuthering heighs (?)
Eng - Analyze a text
Psykologi hemtenta - Maslow

Asbra.. Sen så hade vi fysik nationella idag med. Vet inte hur det gick. Frågor när man ska anta värden är jag inte riktigt haj på - man ska ju undvika det så mkt som möjligt tycker man.

Jag är så trött nu att jag inte vet vad.


RSS 2.0