Kaka - schmekt sehr gut.

Idag har dagen varit såpass bra att jag har småfnittrat hela tiden. Hemma med, samt några ograciösa svanhopp.
Jag har även fått bevittna MachoMadda, med sina ganster gester och coola inställning till livet (höh och jag fryser inte) I samband med det fick jag en flaschback från jag gick i 3:an när jag fick ett slag på näsan av MM (Machomadda) och fick näsblod. Tydligen hade MM redan börjat visa sig då.

Nej, men det var en olyckshändelse vill jag minnas. Men var verkligen slaget på gympan för några veckor sedan en olyckshändelse. Vem vet? Okej, nu kan man inte utlösa min ironi i texten men det kan ni väl iallafall ha i baktanke när jag läser.

Annars då? Vi hade Kemi/Fysik labb, något jag hade fasat för länge men det gick bra. Vi har också på tal om ingenting kommit på att jag stänger av när man helst bör lyssna (lärare bl.a.) medan Madda kör på att stänga av när jag pratar. But who can blame her?

Lägger upp en bild på mina otroligt goda kakor. Mest för att jag är sugen på choklad.

Lack of color - Death cab


Jag saknar när man var liten och inte behövde känna oro, att allt alltid ordnade sig
Jag saknar min idyll, min plats som bara var enbart min. Ingen annans.
Jag saknar mig själv ibland.

I'm slow.

Tittade lite igenom gamla bilder från urminnes. Typ.
Hur som, så hittade jag denna bilen.

(klickbar) "Vilken linje är bredast

Och jag fattade vad dem menade nu.
Nu. Och jag som går NV.

Känner mig sådär lagom lillgammal och tråkig.


Jag ber om ursäkt till dem det berör och fortsätter med att dagen har varit bra. Blivit kallas konstig och alla dess synonymer, vet att ni egentligen menar unik.. på ett bra sätt.
Maddas mamma tyckte att jag ritade fint medan mina föräldrar + andra skattar åt min konstnärliga ådra (om man nu kan kalla det för det). Men jag medger att min förmåga att rita fiskar inte är sådär jätte bra. Kanske rent ut av sämst, och alla andra saker man kan rita. Men vad gör det när jag har Maltesers. Livet är så mycket bättre då.

G r e a t

Förmiddagen har bestått av O.C, skalade äpplen, pizza och massa sol.
Eftermiddagen har bestått av persikofärgade skor som ser rosa ut, leggins, snö, musik och en söndrig kamera
Så vi lär ju inte se några nya foton på denna bloggen ett tag. 
 


Not nineteen forever


Dagen har vart helt okej. Dock väldigt svårt att komma upp ur sängen men det är iaf sovmorgon imorgon (pik till dig madda). Idrotten var rolig och madda börjar visa sitt rätta jag. Nej, madda är inte elak. Även om jag fick något onskefull blick av henne när jag frågade ifall om jag ser smart ut.
Jag tar det som ett nej.

Mycket har hänt idag men snabbt glömt, tyvärr. Jag har även varit omedvetet osnäll (elak lät elakt) mot Leo och jag vet inte om jag ska beundra eller ogilla grannens iaktagande.
Nej nu jag sjunka in i en värld av mat, musik och Kemi. Det sistnämnda får vi hoppas på.

4månader


Har jag gjort det jag skulle ha gjort i helgen? Nej
Bör jag ha gjort det? Ja, fan.
Sa inte jag att jag var nästan färdig? Jo.

Jag önskar att jag inte var så skoltrött och att sommaren var här. Så att jag skulle kunna vara där fotot är taget. Det saknas.

Saknar ibland


Friday i'm asleep


Skulle ha gjort klart svenska idag men högre krafter tog vid och jag somnade direkt efter maten, i soffan, illa. Naturvetaren i mig säger att jag inte ska mostå melatonins verkan (från epifysen) och bör gå och lägga mig. Svenskan (och så mycket annat) får faktiskt vänta tills imorgon. Jag ser just nu bara ifram emot min dejt med sängen.


Friday i'm in love


Canon 1000d + Sigma 70-300/4-5,6
Fredagen spenderas med att skriva klart Svenska bokanalysen. Deadline är idag så det är inte så mycket att göra åt det. Men, hur avundsjuka  är ni inte? Plugga på en fredagskväll, kan det bli bättre? Yes, it can.

Ska ta en paus (fastän jag inte har börjat än) och ta en kaka sedan kanske man kan ta en till paus innan man startar. Och så har jag blivit länkad i Emmas blogg. Tror att dagen blev lite bättre.


sing siggi siggi sangi sang

Biologiprov - Check.
 Nu är det bara en stor  hög med läxor och prov kvar. Älskart.

Mah Day is coohler thän yours.


Idag har jag;

- Haft ett oförberett prov i Fysik som var pratiskt. Eller oförberett var det inte, men vi visste inte att vi skulle ha det idag eller rent ut av alls

- Hjälpt pappa med att panta, handla och slängt skräpt samt lagat mat

- Insett hur mysigt det blir att handla själv

- Insett hur mysigt det är med musik. Men det visste jag redan

- Insett hur mkt jag ligger efter i skolan. Men det visste jag också redan

- Insett hur MYSIGT det är med bord. Helt klart mysigast att sitta på bord. Satt på två bord när jag tittade på Tv, fast inte samtidigt. Sen satt jag på diskbänken när jag lagade mat, det funkade väl. 

- Insett att jag borde plugga än att sitta här, men ändå sitter jag här. Hur kommer det sig? 

+ Mehr

School


Sv; bokanalys Fre
Eng; essää GLOSOR tors
Ma; Uppg.
Bi; Prov
Ty; Glosor tors
Psy; HEMTENTA


Cookie



Canon 1000d + Canon EF 50mm 1.8 II (Bilden togs igår)
Bakade kakor idag. Mycket goda, faktiskt. Chocolate chip cookies, fast utan nötter.

Sömningt inlägg

Tittade på Knight and day innan och den var väl okej, dock somnade jag. Så helt okej var den kanske inte?

Anyway, så vaknade lilla naturvetaren i mig (den finns!) när han sa att 'batteriet hade en obegränsad energi, precis som solen'. Nope, solen kommer att "dra sitt sista andetag" en dag, d.v.s. den kommer inte finnas förevigt. (Fast det beror på hur´man ser det, energi försvninner aldrig (utan omvandlas) men ändå, inte så som han menade iallafall.)
Faast.. naturvetaren somnade ganska snabbt i soffan efter det, tills mamma väckte mig genom att hålla för näsan, så jag vaknade ganska kvickt. Mamma tyckte att det var tydligen ett väldigt effektivt sätt att väcka folk på. Det tycke inte jag, och så somnade jag igen i soffan. Tills den onskefulla hunden tyckte att det var nog och hoppade upp och landade på mitt hår. Det gjorde ont. Och ja, jag vet att han gjorde det med mening.

Jag menar jag kan ta att han säger åt mig när jag ska lägga mig (gnäller smått) och väcker mig (stirrar på mig tills jag vaknar) prick sju på morgonen (11 på helgerna) men att jag måste sova i min egen säng, nää.

Förövrigt lyssnar jag på sköna toner av The Clash och The Who.

F y s i k


Canon 1000d + Sigma 70-300/4-5,6
Bör verkligen plugga fysik just nu, eftersom jag har prov imorgon. Kan verkligen inte förstå oförmågan att plugga inför ett prov, typ. Förutom att Am och Madda tycker att jag säger beskt roligt tycker de även att jag säger dregel roligt. Jag råkar att säga vissa E som Ä, allt blir så mycket roligare då. Om man nu kan skylla på det..

-


Canon 1000d + Sigma 70-300/4-5,6
Dagen var ganska händelselös. Lång håltimma som vanligt på tisdagarna i väntan på en halvtimmes lektion, yeey.. Läste i alla fall i Svenska boken samt gjorde liite (med betoning på lite)  Matematik D, sorry Madda.
Nu ska jag iaf kolla på Greys med mamma och undvika allt som har med fysik att göra.

RSS 2.0