Ett inlägg fyllt med parenteser och punkter.

Jag har en insprirationsmapp på datorn där jag samlar bilder på kläder och frisyrer som inspirerar mig (nähä?!). Synd att jag inte våga vara så inspiritionell (???). Iallafall, saken är, under en svag stund igår (hela dagen) så fyllde jag min mapp med massa bilder på godis och kakor och liknande. En slags självtortyr antar jag. Jag borde ha blivit bagare. Päronen köpte godis i fredags, jag har inte rört en enda bit. Jag har käkat i protest gurka och tomater.
-
Okej, det skulle ha låtit, åh, skit bra Becca, du är bäst (med ett vrål av hejande människor i bakgrunden) men nu låter det mer patetiskt. Tomater v.s. godis. Förhe-vete Becca, är du galen? GODIIS! Nej, jag vet inte varför jag fortsätter den här dialogen. 
Idag övningskörde jag med bror och mamsen, lagligt. Det gick bra förutom att mammas bil är korkad, jäkla motorstop. Tolka det hur ni vill. Bror var väldigt noga med detaljer med saker jag skulle klara för att få köra i den rondellknande saken på travet - mitt pris. Hah. Mamma var mest oroad att jag skulle köra på en trotoarkant, det gjorde jag inte. Yey me!
-
När jag väl fick köra i "rondellen" körde jag år fel håll. Hur ska jag veta att man inte kan köra vänster i en rondell. Jag är ju blond.
-
Den goda nyheten är att jag har inga problem att växla upp. Jag har kanske lite för lätt för det. Oh well.

Titta, jag hitta en gammal liten bild


"Ja, han lär väl inte skina mer.."

Här sitter jag och myser med tjocktjöjan. Att det skiner ute skiter jag i, om jag vill ha myströja så har jag det. Sen får man hoppas att det regnar en liten skvätt ute sen. Jag hade inte någon avsikt med det här inlägget. Hade kulturdag så det hände inte så mycket förutom att vi lyssnade på väldigt väldigt bra sångare (Heter det sångare? Det låter konstigt, sjungare?). Skulle ha haft redovisning men någon kidnappade projektorn (Som jag förövrigt lärt mig uttalet idag) och så dök typ 5 pers upp på lektionen.
Oh well, jag är dessutom väldigt väldigt hungrig. Mamma lagar mat (väldigt, väldigt god mat). Om jag dreglar mer kommerjag få uttorkning, det är ju inte bra. 

Nähä

Inte trodde jag att man kunde bli så trött av att skriva prov i jag-vet-inte-hur-många-timmar. Somnade iallafall sittandes klockan tio. Vet inte om någon väckte mig eller inte eftersom när jag är trött är allt i ett töken(?). Lyckades iaf ta mig in i mitt rum och somnade på överkastet för att senare vakna klockan två på natten. Hoppade högt när mamma gick upp och se vad jag gjorde (ja, jag hoppar när jag blir rädd). Var tvungen att ta bort allt på sängen som jag hade sovit på.
Annars gick dagen fint. Hade dock glömt vilket datum det var så jag fick fråga innan vi startade samt så glömde jag skriva ett (tydligen) myyycket viktigt nummer då hon sa att då ogiltligförklaras provet. Fan heller tänkte jag eftersom det var det sista provet. Men det löste sig genom att fråga vad de innan mig och efter hade för nummer. Ironiskt nog så gjorde jag exakt samma sak förra året. Klantasel.

RSS 2.0