Hej, jag är rastlös

Och jag måste göra något åt mitt hår.

BomBom

Massor har hänt, tagit studenten på det också, var så himla lycklig den dagen. Anyway, orkar inte ta upp allt som hände därefter för det var en del även om jag blev sjukt sjuk.
'
Orkar inte lägga in eller skriva om de fem dagarna i Italien men kan säga att jag fick en nummer av en snygg kille genom att sova i bilen. Det är tydligen så man raggar i Tyskland. Hah, nej men seriöst, det är väl kul att få andra att skratta genom att sova.
'
Bjuder på en rumpbild eftersom jag är en Larsson, och vi tar inte normala bilder. Nej, jag är inte så brun, det var på kvällen. Och så lite kuriosa, jag höll på att riva ner lyckstolpen på bilden eftersom jag tyckte att det var en fin idé att hoppa runt den. Men den står kvar, svajar lite lätt dock. Och ja, mössan.. den är inte snygg men.. vi fick den gratis.

Om lite smått och gott.

Vet att Am ville se ett inlägg men vet inte att jag orkar, haha. Så lat.
Idag målade vi lakan till flaket till freedag! Woop, woop. Efter tre lakan med målarfärg överallt och en lätt påträngande huvudverk i en källare så var vi klara (: Blev riktigt fint.
Och så var balen i söndag! Så jäkla kul! Hade faktiskt inga förväntningar direkt och det är jag glad för, så bra kväll! Hade turen att komma bredvid en trevlig vän vid matbordet (som kunde äta upp mina räkor och jag hans lax, bra deal!) och mötte en del nytt trevligt folk, det kör vi ett hej på!
Dansade även så mycket att jag har förlorat känseln i ena tån, fortfarande! Haha
Nej, nu blir det tagga till fredag! :D

RSS 2.0