Jag är ju inte officiellt vuxen än..

Dagens diskussion i skolan blev återligen: Var det kassler eller skinka? Och det är skinka. punkt.
På biologin hade vi en amylaslabb (enzym), tydligen verkar mina enzymer väldigt snabbt. Där ser man. Det kanske man ka sätta upp på CV:t..

Sedan när jag cyklade hem fick mitt självförtroende en törn. En flicka ca. tio år yngre (typ åtta) cyklade förbi mig. Så kan det inte va tänkte jag och öste på för att kunna cykla förbi. Flickan börjar då cykla ännu fortare (går hon på duracellbatterier eller?!) troligen för att hon tror att jag cyklar efter henne eller något. Who can blame her?

Jag ökade med två växlar och seglade förbi - rättvisa har slipas! Dock så hindrade jag mig att skjuta näven i skyn och utbrista "Im impossible to beat". Men det var folk omkring samt skulle jag svänga in precis då och mina skills att svänga med en hand är inte så bra. Obefintliga faktiskt.

Men om jag inte skulle ha svängt kanske skulle man ha ett en tjej på snart arton år svänga med näven i luften.
Sen behöver vi inte lägga så mycket tanke på att det tog ca 300m för att cykla förbi henne..


Tänkte leta upp en bild när jag sportar men låt oss vara realistiska. Det finns inte. Så det blir en bild på en bit mat från förra året.

Bambi

Tycker att jag är väldigt smart när jag tar med mig vatten när jag är ute och går med hunden. Eftersom han blir väldigt trött och lägger i skuggorna och så får ni tycka vad ni vill att jag häller några droppar på honom.
Dock försöker jag inte hälla på honom när någon kan se (man vet inte vad de tänker liksom).

Men idag när Leo absolut ine ville gå la han sig i en skugga och eftersom det stod några killar en bit ifrån ville jag inte hälla på honom. Efter mycket om och men´reste han sig (hallejuah!).

Dock så la sig hunden igen så jag tänkte att jag kunde hälla lite på honom för att kyla av. Men jag såg inte att samma kille kom igen, visst när det inte så skämmigt att hälla lite vatten på hunden men att göra ljudeffekter när man gör det är faktiskt lite skämmigt.
Jag gick ganska snabbt iväg sen.

Sen så tappade jag Maddas miniräknare två gånger idag när jag försökte balansera alla böcker. Och jag mår så dåligt att den gick sönder. Den kostar ca tusen kronor och jag ska köpa en ny. Förlåt madda!

Det kunde ha varit jag..



..den enda skillnaden är att jag inte kom in i gungan i fredags..

Jag är medveten att jag skriver ett inlägg som är möjligtvis onödigt.

Strömmen gick där jag bor i ungefär en timme. Eftersom jag inte visste när den skulle komma tillbaka tänkte jag att det skulle vara klokt att duscha medan det är ljust. Fast.. jag tänkte inte på hur mörkt det blir när man rullar ner.

Jag kunde ju inte ha rullat ner men eftersom att fönstret vetter mot cykelvägen och duschen syns ut så kändes det inte som att jag hade något val direkt. Men det är en fin liten upplevelse att duscha i mörker. Och det var väl lite av ett under att jag inte skärde mig när jag rakade benen. Tycker att jag förtjänar en liten applåd med tanke på hur klumpig jag är.

Sen känns det lite värt att säga att strömmen kom tillbaka när jag hade duschat klart. Great!

Am den 'lekplatz'



"Var är jag? Och var är värmekapaciteten" - klassiker

Andra samtal:

Jag; Åh, jag älskade gunga när jag var liten
Madda; Jag mår illa när jag gungar
- Moodkiller-

Jag; Om man skulle åka dit så måste man... GÅ PÅ MUSEUM!
Madda; Jag trodde att du skulle säga shoppa men sen kom jag på att du är annorlunda..


Gå det att läsa to?

Jag stö mig väldigt mycket på att vissa tagente inte ungea. Typ att skiva in lösenod och liknande gå inte så hilma ba. Hade pov idag öesten. Vet inte hu det gick, man vet inte med biologi. Bakade kladdkaka nä jag kom hem.

Jag är sugen på choklad, på tal om ingenting

När jag kom hem idag var jag astrött som jag alltid är på fredagar, såå jag somnar. Och jag hade värsta spännande drömmen! Men pappa väckte mig preeeecis när jag skulle se vem "the bad guy" var. Det ända jag fick reda på var att han tillhörde en sekt. Det var så spännande, jag lovar! Sen så så innehöll drömmen lite andra konstiga saker som "stalker twins" och motorcyklar. En termometer också tror att det var viktigt eftersom de höll på att vrida på den hela tiden. 

Makes sense? No?  

-

Jävligt pinsam och ånger.
Fan


Am I?


Canon 1000d + Sigma 70-300/4-5,6
Idag hade jag en ganska påfrestande dag. Nationella prov i hör i tyskan, det gick väl sådär. Sedan var det 50 glosor i engelskan  och strax efter det var det fysik prov. Och på topp av det hade jag utvecklingssamtal. Nu när jag är hemma har jag satt i en massa onyttigheter, tyckte att jag förtjänade det. Imorgon ska jag lämna in en hemtenta och ha Engelska nationella. Yey.

nothing


Second

Idag hade jag Nationellt prov i tyska steg 4 som många andra, det gick väl inte så jätte bra. Hade lite brått i morse och vad passar sig inte då om inte fastna i plastsnören (typ sådana som man omringar brottsplatser med, fast nu var det inte det) med cykeln. Tog ett tag innan jag kom loss. Sen på psykologin råkade jag tabba mig lite då läraren pratade med mig fast jag fattade inte det utan trodde att hon pratade med de bakom mig som småfnissade. Sen när hon sa mitt namn ett en stund då jag fortfarande inte fattade även om hon tittade på mig fick jag prata på lite även om jag inte riktigt kom ihåg vad som frågade, så hon fick ett lite flummigt svar av mig. På topp av det rodnade jag som bara den, gör det ofta nu för tiden.


.

Jag till Am; Vet du inte när Madda fyller år?!
Madda; Vet du när du fyller år?
Jag; Touché.

RSS 2.0