"It's like that"

Madda, kommer du ihåg innan idag när jag sa att jag inte har tappat min mobil i skolan ännu. Jag tappade den sen.
Det blev ett märke på mobilen. Fan.

"I said a hip hop the hippie the hippie"

Idag var det första dagen som trea. Minsann. Och nästa vecka kickar det igång, eller nej, skojar bara. Vi fick jobbigt häfte med massa Kemi som vi ska lösa till på torsdag och har vi börjat med matten igen. Yey.

Fick även present från fina madda (fastän du inte behövde!). Hon och Amanda känner mig så bra :) Amanda fyller mitt behov av att kasta vatten på folk (vattenballonger) och Madda fyllde mitt fettisbehov (Marabou och pringles, Yum!) och mitt egotrisppade jag (En ram med två bilder på mig) Nej jag är inte så egotrippad men det var bilder som jag hade heelt glömt bort. En bild när jag stolt poserar med lagboken (Samhälls-jag) och en bild när jag håller upp en dissekerad fisk (Natur-jag, nej jag är inte normal).

Tack!:D


Jag har faktiskt öppnad bägge två.. Det är helg nu ju! Woop woop!

"Good mornin'"

Jag har ont i magen för jag har ätit brända maränger. Råkade sätta på 50 grader för mycket - luktade bränt i köket sedan. Jag slängde dem sedan. Som resultat har magen svullnat upp, ja, mer än vad den brukar vara. Ser nästan ut att jag är gravid, hah. Eller mer än vad jag brukar, har nämligen en liten söt putmage. Minus söt då.

Normal mage ->


Imorgoon börjar jag skolan! Dags att lägga fram alla saker skriva ut scheman och klistra in i kalendern (som man inte kan klara sig utan när man går NV) . Men jag är leeedig på freeedag! Tyvärr bara denna men ändå. LEDIIG!

Sista måndagen av lovet.

Jag råkade göra så att larmet lät i affären - det var inte med mening.

Zup? Idag har jag shoppat.. pennor. Och modem (Yeah, vuxenpoäng) och lite kläder. Jag gick även en runda tidigt på morgonen, med hunden då. Inte frivilligt. Men när man väl är ute och går är det riktigt mysigt.
Snart börjar skolan. Det är det sista sommarlovet. Sista måndagen innan vi början trean. Ohhuja.

Brum Brum säger bilen innan motorstop

För att fortsätta min besvikelse för schemat (som vi förövrigt inte fått, men jag har knåpat ihop med hjälp av att ha sett lärarnas) så har jag insett att jag har håltimmor varje dag förutom torsdag. Älskar min torsdag - jag slutar kvart i tre. Tidigaste dagen.

Är det bara jag men brukar man inte få ett asnajs schema i trean?

Btw, jag bakade idag - maränger. Så gott så. Sen så övningskörde jag idag. Vet inte hur många gånger mamma sa bromsa ner, bromsa är svårt, är rädd att det blir motorstop. Mamma gav också ett fint "skolexempel" när eller hur man ska bromsa.
Mamma; Tänk att det är en räv på vägen, eller nej, den kör man över.
Tänk på ett barn! Eller nej..

Book

Note to my self; Köp en bok som jag kan ha bredvid sängen så jag kan skriva ner mina drömmar. Mina drömmar är helt klart orealistiska och nattens dröm var definitivt spännande och sjukt konstig.

Schema

Har inte sett mitt schema ännu men man behöver inte vara ett geni för att fatta att de suger genom att se någon annans. Slutar fem två dagar och tidigast(!) kvart i tre..

Hej vad dum man känner sig att man tror att man ska få ett bra schema (för en gång skull iallafall) i trean men nej. Jobbigast är att jag inte kan se några scheman alls eftersom jag inte kan logga in på den GAMLA inloggningen. Men lägger de in den på den nya, nej. Varför lägger de in på den gamla?
Amanda skulle du vilja skicka länken som du har i favoriter och se om det funkar? Då skulle du vara jättesnäll och jag lovar att jag skickar telepatiska brownies.

De två snyggaste bilderna på mig ever..


Twist and shout

Var på stan idag och glömde hämta klockan som jag skulle hämta men köpte en fin jacka så det gör inte så mycket. Igår kollade jag och Madda på båtarna när de åkte iväg, det var fint förutom deras elaka tutor som gjorde att man trodde att man blev döv. Men det blev vi inte för vi kunde höra säckpipe-låtarna klart och tydligt sen. Det var faktiskt roligt att titta på, riktigt duktiga! Idag lyckades jag även flasha rumpan för grannarna, inte en eller två eller tre gånger utan flera. Kort kjol i trädgården är boven i dramat - vet orkar tänka på vad för kläder man ska ha. Tur att underbyxorna var någalunda snygga.

Inser att inlägget var något awkward i slutet.

Home

Nu är jag hemma eller jag kom hem för några timmar sedan. Hur som, så är jag väldigt trött även om jag har suttit still hela dagen i bil eller i båt.

På tal om båt. Det är mysigt.

En bild från Tyskland för några år sedan - eller ett år sedan?


RSS 2.0