"Under pressure"

Även om att jag var sjuk hela helgen i den grad att jag undrade om man kunde få liggsår på en helg så stack jag till skolan. Det var bara en lektion och jag behövde måla mer. Så två händer är klara, yeey.
Skulle ta bussen till skolan men självklart missade jag den. Och att cykla när man knappt kan andas vad påfrestande (vet inte varför det blir svårare att andas när man är sjuk, vet du?). Kanske inte det bästa att göra men vad gör man. Förrutom att stanna hemma då och vara sjuk där.

Målningen gick väl inte så jätte bra, men ja, vad gör man? Lyckades även få vit färg på näsan. Kul att gå runt så i skolan. Jätte kul..

När jag var ute med hunden blev vi förföjlda av en katt. Creepy cat! Stod endast 1 m ifrån en genomdöd fågel. Jag förflyttade mig 10m ifrån den på 3 röda. Såg även att någon har stått och rökt måånga cigaretter utanför huset. Det var ju trevligt, eller väldigt creepy. välj själv

Ibland undrar jag..


..Om hunden vet att han är en hund och inte en säl..

Positiva listan.

Jag tror att jag börjar bli sjuk/förskyld. Eller jag är sjuk. Alltid. Sa till min vän idag att jag är förskyld, hon svarade med att fråga om jag inte alltid är förskyld. Sant, varför vet jag inte. 

Jag råkade även fastna med handen i brevlådan idag, efter en stunds lirkande gick den ut, inte helt smärtfritt. Förstår inte att brevinkasten är så små. Hoppas att inte grannarna såg mig, vilket de förmodligen gjorde eftersom alla är hemma 24/7. Skojar inte! Man är alltid iaktagen. Creepy.

Missade bussen också, tack vare jag gick segt för jag trodde att bussen hade gått. Men nej, den var seeen. Så den åkte vidare ca 20 m ifrån mig. Surt. Men jag klagar inte, har hittat något att sysselsätta mig med när jag väntar på bussen som för övrigt aldrig kan komma sent när jag är sen, tidig när jag är tidig. Hur som, att till på folket i bilarna som åker förbi. Många stirrar verkligen på en när de åker förbi. Ifall om ni inte visste det då. Ännu en gång var det en kille som skrek ngt obegripligt ifrån sin bil till mig. De får skrika högre, det räcker inte att ha öppet fönster. Faktiskt.

Hann långt på målningen idag också, eller inte. Men en arm är klar! Nästan.

Just det, uppsatsen får vänta. Jag är faktiskt sjuk. Kommer man undan då?

Dagens.

Dagens löjligaste; En man/kille som höll handen på sätet bredvid så att ingen skulle sätta sig brevid. Uppenbarligen en rookie, man sätter sig längst ut om man inte vill att man ska sätta sig brevid.

Dagens mest frusterande; Banken hade lunchstängt(!), så jag fick driva omkring i en timme, sedan hade jag bara en timme på mig på banken för sedan stängde dem.

Dagens låt; Macho, macho man..

Dagens snällaste; Am lånade ut en serie till moi.

Dagens elakaste; Madda, för hon är LEDIG på fredag OCH måndag. Fast det är inte hennes fel. Så du är snäll ändå.

Dagens vad-jag-bör-göra; Etik- och liksfrågor. Inlämning imörn. Tror inte det va..

Grattis Madda!

En bild säger 1000 ord, vad gör då en video? Till dig min fina vän Madda. Ett hjärtligt (artonårs)grattis till dig!



Ja, du får byta ut vardagsgrattis till arton-årsgrattis. Det är väl bättre än mina underbart braiga dikter?

GRATTIIIIS!


RSS 2.0