Mobilbilder

Lite bildlöst nu senaste, men de enda bilderna jag tar är mobilbilder (knappt det). Men lite utplock av vad som har hänt lite här och där. Med tillhörande bild ofc.

1. Jag har ingen matematik mer, tyckte att matte D var nog. Min koncentrationsförmåga syns på bilden någolunda.
2. När vi ändå är inne på rita och måla, mitt självporträtt i ett djur. Inte klar på bilden och fråga inte varför jag valde ett lodjur.
3. Påbörjan av målningen.
4&5. Vart på studentfest.
6. Dagen efter studentfesten (eller samma dag antar jag). Så fick jag tokryck och klippte av med än en decimeter av håret. Det är dock fortfarande ojämnt.
7. Så här kort blev det.

Float on

Eftersom jag är för envis (och snål) för att uppgradera spotify och att man inte får lyssna på sitt favorit band för många gånger så får modest mouse rädda dagen. För det behöver jag.

Idag är det ingen vanlig dag för det är..

.. fredagen den 13:de! Men viktigaste är nog att min fina vän Amanda fyller 19 år idag! Så nu har du endast ett år av tonåren. Ve och fasa, snart blir du gumma! GRATTIS!

För övrigt så tränade jag på friskis och svettis igår med Amanda och Madda! Zumba blev de! Ruuligt, dessutom hade jag inte träning som nyårslöfte (har inte direkt ngra ändå) men det har bara blivit så. Ska iaf ändra min livsstil, inget socker och träna varanan dag. Får se hur länge det håller i sig. Utan socker ska jag klara mig utan iallafall. Efter jag har ätit upp godispåsen brevid.

Har iallafall tränat fyra dagar av fem. Ser jag en virtuell vågen? Jag bör få en för de kommer inte hända igen. Andra delmål är att gå upp fem kg och springa tjejmilen minst en gång till. Som hör till träning och kost då.


RSS 2.0