Very very hate.

Jahopp, så sitter jag här igen. Skulle ha skrivit ett arbete idag men det gjorde jag minsann inte! Istället åkte jag och pappalito till elgiganten och köpte en tv, passade även på att köpa två tv-serier. Oj då. En köpte jag till mamsen som vi kollar på. 99kr för en serie och typ all film, serie och spel kostade 99kr. Var ngt stolt över att jag inte köpte med mig 5 serier till. Faktiskt.
Imorgon så kommer jag och två fina vänner infinna oss på biohallen och se film (obviously). Jag förutspår att fredagen kommer att vara lika rolig som på onsdag och idag oooch lika lite fokus på skola och läxor. Oh well, what do i care? 
Tyckte att bloggen vart lite bildlös, så ni får en bild på mig.. som gör reklam för yougert.. Nästan lika gott som frukost. Bara nästan.

Fever

Skulle ha skrivit minst ett arbete av typ 6 den här långhelgen. Det gjorde jag inte. Men vad gör det, hade roligt under den här helgen även om man har varit något sjuk. Vilken var första frågan som Madda och jag ställde till varandra när hon kom över på lördagen och kollade på mello. "Sämre" sa båda. Hoppas att du måår bättre, föör det är jaag! Antar att all den mat vi åt gjorde mig inte bara soffliggande utan kanske även liite friskare. Åt nog förövrigt mer dagen efter. Tänkte även på när jag skulle lägga mig att jag glömde ta fram chipsen (kanske är magen något (väldigt) tacksam för det. När jag vaknade kom jag på att jag hade glass också. Jag är 99% säker att jag drömde om mat också. No kidding - mat styr mitt liv.

På tal om drömmar så drömde jag något så verklighetstroget i natt att jag nästan trodde att det hände. Var nog den med trovärdigste drömmen jag har haft. Inkluderades stulna cyklar för människor som är förlamade i bena och ett psykbryt av mig när någon försökte fjäska sig till en tyskabok.
Tycker att det skulle sitta fint med en bild men har ingen på den här datorn förutom egobilder under mina tråkigaste moments. Nej, ni vill inte se dem. Annnyyywaay, tack för att du kunde komma Madda! Och så lägger jag in låten som du kan lyssna på och tänka på hur jag i fortsättningen kommer att gå. Walk like a boss. Yeah.

No limit

Jag och madda är något sjuka, alltså förkylda då. Att behöva point out the obvious är ingen mening med liksom, att vi är sjuka,  skämt åsido så varnar jag Amanda. Du är på tur. Alltså förkyldningen då åter igen.
Hur som så skulle jag (för länge sen) ha gjort klart hälsobilden idag men eftersom jag inte mår bra så tröstade jag mig att ligga i soffan. Så nu kommer  frågan, ska man göra hälsogrejen nu, för det är ganska panik nu, eller lägga mig tidigt?  På tal om ingenting så gick jag till skolan och hem! Im awesome. Mötte tre vänner på vägen till skolan. Det är typ 3 ggr så mycket jag möter någon än när jag cyklar.


Oh hyes.

Dagen var riktigt roligt eller väldigt bra. Riktigt skojig av olika anledningar. Jag skrattade en hel den innan alt medicinen med Madda. Tror också att dagen blev något bättre av att jag inte hade ett matte E prov som många andra. Mycket bättre blev dagen också när jag slutade tidigare samt hittade fyra(!) låtar av albumet 'codes and keyes' som jag inte hade lyssnat 5 ggr på (spotify). Oh hyes.

Fast roligast var nog när jag letade efter mitt hälsoarbete på mailen som jag gjorde i tvåan. Nej, jag har inte börjat än med alt med. Iaf istället hittade jag en massa mail från ettan mellan madda och moi, vi var nog inte riktigt normala va? Hahah.

Så det firar jag med lite gödde musik i öronen och säger god natt kära ni.

Ett något litet längre inlägg.

Go' kveall pae er.
I helgen så åkte jag på en tripp till Göteborg, trevligt trevligt. Till lunch beställde jag paj. Paj? Något som jag absolut inte gillar men fick ett infall på cafét, dreglade något litet över alla andras mycket goda mat. Lyckas alltid beställa mat som inte verkar lika gott som alla andras. Tyckte därför att jag var oerhört smart när jag beställde samma som majoriteten vid bordet gjorde på kvällen, kalvkött. Mycket gott.
Som standard åkte vi till universium, måtte man göra i götet, sprang omkring där lite grann. Mätte mig 170cm, en halv cm mer än syster yster. Hon var inte så glad, jag var däremot överlycklig.
Fick även bevisat att jag har en gigantisk näsa då värmen inte tog del av resten av kroppen.  ->
Åkte även en glashiss upp 23 våningar (gothia towers), Hej höjdskräck. För att käka på resturangen där, mycket fint! Sen på kvällen fick jag klämma mig in mellan mads och fredrik. Hade ingen känsel i bena sen när vi åkte inom ica. Vi passade även på att kolla på melodifestivalen i bilen i baksätet, nikki och robin fick nöja sig med att lyssna genom bolhögtalarna. Mycket roligt hela helgen.

RSS 2.0