Spontän

Glömde säga att jag spelade bowling med två fina vänner i onsdags! Vann dock inte men tog igen i slutet och slutade på en andra plats efter en svag, väldigt svag början. Men kul hade jag! Köpte även min efterlängtande glass, otroligt gott det där onyttiga.
'
Dagens snack här hemma blev det mystiska brevet jag hade fått, mycket gissningar först. Haha, men i det stora kuvertet låg en teckning målad av Madda i egen hög person! Haha, du är förjäkla go, fick med pizzan också! Haha!! Så himla påhittigt och awesome present fattar inte hur du hann med att måla den dock!
'
Ställde in klockan tidigt i morse, halv åtta. Mjah, lite tidigt. Därefter åkte jag och  två till varav den ena jag inte kände. Eller antagligen ska vi ha träffats innan, inget minne av det dock.. :s Inte första gången jag presenterar mig för någon jag har träffat innan. Jaja. Massa jordgubbar plockades iaf!
'
Kände för att vara lite spontan och bjöd min fina vän Amanda på sen spontan fika. Kände mig väldigt stolt att ha (i tid också) tagit fram fika som var nyttig.. och väldigt onyttig också. Väldans trevligt!
Tar den dock i minityr, tydligen ser jag ut som en utlänning i blond peruk på den här bilden enligt Am. (Testar bågar) Försäker fortfarade se varthän jag ser ut att komma ifrån. Dilemma.

Kommentarer
Postat av: Förjäkla goa Madda

Fint kuvert eller hur? Haha! I was awake the whole night before we left, therefore the painting could be painted he he tadaaaa!!

2012-07-10 @ 03:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0